Doğanşar Tozanlı Dernekler Federasyonu olağan buluşması

IMG_2304Doğanşar Dernekler Fedrasyonu tafından gerçekleştirilen olağan buluşmalardan bir tanesi daha yapıldı.Organizyasyan Doğanşar Derneği’nin ev sahipliğinde 04.05.2014 pazar günü gerçekleşti.Doğanşar Kaymakamı Hasan kafkas,Doğanşar Belediye Başkanı Nectet Oktay Karaman,İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Baş Danışmanı İsmail Hakkı Turunç , 4 yıl Üst üste Ağalık görevini üstlenmiş Hayır Sever İş adamı Hacı İsmet Sungur ve Doğnşar TOzanlı Dernekler Federasyonu üyeleri toplantıya teşrif buyurdular.Kahvaltı yapılıp ardından konuşmalar gerçeklerştirildiimg_2307-300x200.

Doğanşar’da bu sene gerçekleştirilecek 50. Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali hakkında bilgilendirme ve yapılması gerekenler konuşuldu.Doğanşar Kaymakamı ve Belediye Başkanımız tarafından bölgede devam eden Ve ya yapılacak projeler hakkından bilgi verildi.Doğanşarlı Tarih öğretmeni Fikri Karaman bizlere kazandırdığı son kitabı(Tozanlı Doğanşar Soykütüğü) hakıkında bilgilendirmede bulundu.Fedesyanun olağan gündem madddeleri konuşulduktan sonra toplantı sona erdi. Tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkürler ediyoruz.

fotoğraflar için tıkla