Doğanşar Derneği Emektarları

Kıymetli Hemşehrilerimiz ve güzel ülkemizin kıymetli vatandaşları,

Aralık ayı itibariyle Değişen yönetimle birlikte Görevlerine veda eden kıymetli Büyüklerimize hepiniz adına teşekkür ederiz.Halil Göbel(Dernek Başkanı), Şahin Sarıkaya(Vakıf Başkanı) ve  Hasan Yardım, Mehmet Cenik, Osman Türk, Mustafa Lütfi Cenik,Bedri Öznay(Yönetim Kurulu) Yıllarca bu derneği emek vermiş Kıymetli büyüklerimizdir. Yaklaşık 30 yıldır insan olmanın mühim bir parçası olan birlik ve beraberliğin daim olması için emeklerini esirgemekten çekinmediler. Yeri geldi Derneği ve Vakfımızı yönetimsiz bırakmadılar gün geldi aileleriyle geçirecekleri vakitleri memleketleri için vatanları için uğraşarak geçirdiler.Bizlerden emeklerinin yanında paralarını, zamanlarını  esirgemediler. Onlar belki küçük yaşta şehre gelmiş bir simit parasına alın teri döken cefakar bir hayatın içinde bulunmalarına rağmen hep gönüllerinde bir olmak beraber hareket etmek, Ülkemize bir yük değil ülkemizin geleceğine ışık tutacak nesillerin yetişmesi için eğitim, kültür faaliyetlerinde bulunmayı; düstur edinerek yıllarca derneğimiz çatısı altında halkımıza hizmet ettiler. Bu süre zarfında yanlış yaptıkları eksik yaptıkları kısımlar oldu. Yapılan yanlışların  bilerek herhangi bir art niyetle yapılmadığında emin olabilirsiniz. Evet kıymetli Büyüklerimiz Halil Göbel(Dernek Başkanı), Şahin Sarıkaya(Vakıf Başkanı) ve  Hasan Yardım, Mehmet Cenik, Osman Türk, Mustafa Lütfi Cenik, Bedri Öznay(Yönetim Kurulu)’na tekrar bu güne kadar yaptıkları işler için teşekkür ederiz. Allah razı olsun.

Halil Göbel ve Şahin Sarıkaya’ya beyefendilere ayrıca teşekkür etmek isterim.Kendileri her zaman en ön safta bizler için uğraştılar.IMG_4632

not: Vefat eden kıymetli büyüğümüz Mehmet Cenik beye Allahtan rahmet dileriz.

Sol Baştan Hasan Yardım, Mehmet Cenik, Şahin Sarıkaya, Halil Göbel, Osman Yavşan, Osman Türk