Doğanşarlı Öğrencilerimize Burs bağışı yapmak ister misiniz?

Değerli kardeşlerimiz Doğanşar Doğan Karaköse Hoca Vakfı olarak her yıl olduğu gibi bu sende de Doğanşarlı(Doğanşar ilçe merkez ve 26 köyü dahil) 50 öğrencimize burs verdik.Vakfımız burs gelirlerinin büyük kısmını sizlerin yaptığı bağışlarla, kalan meblayıda kurban bayramında toplanan deriler ve vakfımızın esnafa dağıtmış olduğu kumbaralar üzerinden sağlamaktadır. Geçmiş yıllardan beri süregelen bu güzel faaliyetimizin gelecek yıllarda da katlanarak devam edebilmesi için siz kıymetli dostlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Bağışlarınızı vakfımızın Bağcılar ziraat bankası hesabına yatırarak veya vakıf yetkililerimize makbuz karşılığı teslim edebilirsiniz. Vakfımız burs verirken bazı şartlar dışında öğrenci ayrımına gitmeyerek tüm başvuran ihtiyaç sahibi Doğanşarlı’lara (26 köyümüz dahil) burs vermektedir. Her sene burs başvurularını eğitim öğretim yılının ilk ayında yapılan duyuru ile başlayıp, başvuruları kabul etmekteyiz. Siz değerli bağışçılarımızın yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştımak için elimizden gelen titizlikle süreci yönetiyoruz. Sizlerin yinede bu konuyla alakalı sorularınız görüş ve önerileriniz bizleri memnun eder.

Yapacağınız bağışları aşağıda bulunan Doğan Karaköse Hoca Vakfı burs hesabı ve vakıf hesabına yatırabilirsiniz.
İletişim : dogansardernegi@gmail.com

ZİRAAT BANKASI