50.Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali Ağası Osman Ayık olmuştur

49. Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali dün saat 18.30 itibari ile sona erdi.Her yıl olduğu gibi büyük bir kalabalığı ağırlayan Doğanşar 49.kez böyle bir güzelliği, birlikteliği sağlamanın haklı gururunu yaşamakta.dscn2398Şenliklerimize Doğanşar ve çevre halkını ilgisinin  yanı sıra devlet erkanın ilgiside büyüktü.Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz , Sivas Valisi Zübeyir Kemelek , Sivas Mİlletvekilleri Hilmi Bilgin , Ali Turan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici , Sarıyer Belediye Belediye Başkanı Şükrü Genç , Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ,Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın,Sivas Spor Başkanı Mecnun Odyakmaz , Doğanşar Tozanlı Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Süs , Doğanşar Belediye Başkanı Halil Balık , Doğanşar Kaymakamı Cihat arık , Doğanşar Dernek Başkanı Halil Göbel , Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık ve isminin zikretmeyi unuttuğumuz büyüklerimizin katılımları ile gerçekleşti.Her yıl olduğu gibi bu yılda kıran kıran geçen ağalık mücadelesini 50 bin türk lirası karşılığında Oğlu Osman Ayık’a vekaleten Ahmet Ayık kazandı.Biz Ağamız Osman Beye ve bundan önce ağalık yapmış büyüklerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.Ağamızada hayırlı olsun dilekrimizi canı gönülden iletiyoruz.Allah’ın izniyle yapılcak Olan 50.Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivaline siz değerli kardeşlerimizi bekliyoruz.